Może w przyszłym tygodniu zrobimy sobie spotkanie online? Jaki dzień najpiej by Wam pasował?
Co by ułatwić udzielenie odpowiedzi, walnę ankietkę pt “który dzień ci pasuje”:
- Pn
- Wt
- Śr
- Czw
- Pt
- So
- Nd
- Żaden z powyższych - nast. tydz. mi nie pasuje, ale inne tak
- Żaden z powyższych - nie interesuje mnie temat albo forma
0 głosujących
W ogóle napiszcie tutaj swoje pytania, to postaram się na nie odpowiedzieć też podczas prezentacji:D
Może dobrym pomysłem byłoby krótkie wyjaśnienie dla ludzie, czym jest klawiatura mechaniczna, czym różni się od zwykłej klawiatury i do czego może być używana, t.j. krótkie wprowadzenie do technologii.
Będzie!
Może też coś o historii. Mechaniczne były pierwsze, przed membranowymi? No bo z jednej strony mamy stare klawiatury od pecetów, takie z lat 90. czy wczesnych 2000 (one były mechaniczne czy membranowe? generalnie dosyć głośno klikały, więc można odnieść wrażenie, że mogły być mechaniczne) – ale, no, klawiatura od takiego ZX Spectrum to w żadnym wypadku nie był mechanik (choć też nie wiem, czy membrana; to chyba mogło być to samo, co w pilotach do telewizorów, czyli coś zbliżonego zasadą działania do klawiatury membranowej).
W ogóle @nikola widzę że na ten moment w sprawie terminu wypowiedziały się dwie osoby. Może warto byłoby to rozgłosić jakoś także w innych spejsach?
Myślałam, żeby to zrobić głównie dla nas, nie wiem czy chcę robić ogólnopolski event No jak nie ma chętnych, to nie ma, zawsze można mnie pingać na telegramie
Spotkania nie ma, ale jest grupka na telegramie Telegram: Join Group Chat